header_neu.png

Programme

Thursday, September 5, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
›8:00 (1h)
›9:00 (15min)
Welcome Address
Isabelle Ville, Anne Waldschmidt & Matthias Otten
› H113
›9:15 (1h)
› H113
›10:15 (1h30)
› H113
›10:15 (1h30)
› H114
›10:15 (1h30)
Disability in arts and culture
Ernestine Ngo Melha
› S103
›11:45 (30min)
›12:15 (1h)
European disability histories
Siegfried Saerberg
› S103
›12:15 (1h)
› H114
›13:15 (1h)
›14:15 (1h30)
› S103
›14:15 (1h30)
› H114
›14:15 (1h30)
› S105
›14:15 (1h30)
› H114
›15:45 (30min)
›16:15 (1h)
› S103
›16:15 (1h)
› S105
›16:15 (1h)
› H114
›16:55 (20min)
› S105
›19:00 (2h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1 RSS Feed